✓ Gratis fragt ved køb over 500 kr. ✓ Levering indenfor 2-5 dage

✓ Gratis fragt ved køb over 500 kr. ✓ Levering indenfor 2-5 dage

  • 38
    Delinger

Hej EDOA.

Jeg bruger jeres CBD olie dråber 3% samt CBD olie kapslerne 300 mg. Det er den lette dosis. Jeg har før i tiden også afprøvet 20% Pasta CBDA – 2000mg.

Jeg er en ung kvinde på 29 år. Som 16-årig blev jeg diagnosticeret med ADHD efter flere års søgen efter hjælp. Jeg fik Motiron medicin til at dæmpe min hyperaktivitet og skærpe min fokus. Problemet blev dog hurtigt klart. Hyper sensitiv som jeg er, kunne jeg ikke tåle medicinen så godt. Jeg blev følelseskold, negativ og uempatisk. Til sidst måtte vi stoppe med Motiron, da jeg grænsede over i depression.

Igennem teenageårene er jeg også blevet testet for skizofreni m.m. Jeg var dengang ikke klar til at få det “nederlag” at blive diagnosticeret med endnu flere ting. Jeg er gennem hele livet blevet mobbet, helt op i voksenårene og ville ikke give grundlag til mere mobning. Derfor sørgede jeg for at lære alt om disse test på forhånd, så jeg kunne give de “rigtige” svar, så jeg dermed undgik flere diagnoser. Men gennem en livstid med mobning, familie traumer og personlige ulykker, brød både min fysiske og psykiske tilstand sammen.

Som 21-årig flyttede jeg hjemmefra med min nye kæreste og der gik ikke længe før sammenbruddet kom. Jeg så syner, hørte stemmer, var ekstrem emotionel ustabil (mere end allerede normalt for mig som hyper sensitiv person). Et uønsket svar på et spørgsmål var nok til at jeg bare græd og græd. Et uventet blik fra en fremmed var nok til at skræmme mig i flere dage. Jeg sov med en stegepande ved siden af sengen. Andre gange en golfkølle. Jeg kunne ikke kigge i reflekterende overflader, da min hjerne indeholdte flere stemmer/personligheder end jeg ønskede… end hvad der var “normalt”. Jeg troede, jeg kunne håndtere det selv og jeg ønskede ikke hjælp for det betød indrømmelse af at være “forkert” i samfundets øjne.

Som 22-årig begyndte jeg at være selvskadelig. Slog hovedet ind i væggen for at stoppe stemmerne. Stak af i undertøj fra huset uden helt at vide hvorfor. Angreb min kæreste i søvne. Angreb ham i vågen tilstand. Gemte mig. Droppede studiet da mobningen tog til og mine “anfald” blev værre. Skubbede alle væk, mig selv inklusiv. Jeg blev til en, der hadede alting. Livet, mennesker, dyr og mest af alt sig selv!

Min kæreste var modig og konfronterede mig med, hvordan det påvirkede hans følelser og hans selvværd. Jeg lyttede og følte et kort øjeblik. Jeg søgte hjælp og blev nu opskrevet samt testet. Diagnose tilføjelse “Paranoid skizofreni” med tendens til bipolar personlighed og godtaget i projekt “OPUS”. OPUS er et super projekt i hele Danmark, der hjælper unge, som har diagnoser, med at konfrontere, acceptere, håndtere og udvikle strategier til at klare sig igennem dagen. Dog betød det mere medicin.

Resultat af medicinen: Mere ro i dagen mht. mine hallucinationer og stabilt humør. Men desværre også ekstreme bivirkninger. Fx. 22kg vægtforøgelse, der smadrede det sidste af mit selvværd. Noget medicin fik mig til at sove op mod 18-20 timer i døgnet. Anden medicin gjorde mig frisk og hyper i to timer, for så at falde om i dyb søvn i 5 timer og være døsig resten af dagen. Faktisk så slemt at min kæreste jævnlig måtte tvinge mad i mig, bære mig ud på toilettet og give mig brusebad. Han var guld værd!

Så skete det… jeg sagde stop! Ikke mere medicin, ikke flere eksperimenter som jeg ikke havde lyst til. Jeg ville tilbage til det naturlige. Dette betød også at min “Mia’hed” kom fuldt tilbage. Voldsomme syner, hyper sensitivitet og emotionelle svingture. Resultat: Mit hjerte begyndte at give op. Jeg faldt om. Fik åndenød. Blackouts. Mavekramper og ingen følelser i armen.  Hvad sagde hospitalet; Tag medicin så du bliver mere stabil, du er vel bare lidt hypokonder og du er for ung til, vi vil tjekke dit hjerte.

Jeg var rasende og ked. Ingen support der. Alle der kendte mig tæt vidste, at det var det sidste jeg kunne være. Resultat: Mellem 23-27-årsalderen har jeg fået at vide af vidner at jeg flere gange faldt om, hvor jeg ikke trak vejret og at de måtte “vække” mig. Jeg har mistet hukommelse og følt mig forladt af systemet, da de efter 5 indlæggelser, og en puls på 36 i vågen tilstand, stadig ikke ville teste mit hjerte.

Som 27-årig ramlede det hele efter jeg blev single, blev overfaldt og voldtaget. Jeg blev gravid som resultat af voldtægten. Graviditeten gjorde at jeg udviklede cyster i underlivet. Disse to ting kombineret med min svage psykiske tilstand samt fysiske problematikker, gav mig kraftige smerter, syner, og ubehag dag ud og dag ind. Jeg fik nok! Jeg gik ikke ind for rygning, for stoffer eller andet narkotika eller medicin. Vitaminer hjalp desværre heller ikke. LOL

Forandringen sker da jeg møder en mand, der bruger cannabis olie til sin hudlidelser og smerter. Jeg hørte om hamp olie med CBD. Et naturligt produkt, der ikke ville skade mig eller gøre mig skæv. Bivirkningerne skulle også være acceptable. Så jeg prøvede det. Resultat: CBDA pasta stærk dosis. Tog 1/4 gram om aftenen og jeg opdagede hurtigt en bedring. Mindre morgenkvalme, så jeg kunne pludselig spise morgenmad igen. Mere energi og mere udhvilet efter søvnen. Mindre uro og færre mareridt som jeg led meget af.

Morgenen: CBD olie 3%. 6 dråber nedsatte min emotionelle sensitivitet og smerter nok til, jeg kunne varetage mit frivillige arbejde på et børnehjem i 20 timer om ugen. Mine syner blev også mildnet.

Ved brug af CBD olie oplevede jeg også ro nok til at starte i psykoterapi og arbejdede mig frem til at finde ud af, at mine syner og hjerteproblemer altid opstod, når jeg blev emotionelt overloadet/stresset. Så CBD olien dæmpede min sensitivitet og hjalp til med at dæmpe mine symptomer.

Problematik: Produkterne er ret dyre for mig og der er jo intet tilskud til det som ved alm. medicin, hvilket gjorde, jeg kun kunne betale mig til dem i en kortere periode på 3 mdr. Efter ca. 7-8 mdr. pause opdagede jeg, at mine symptomer begyndte at vænne tilbage hyppigere og mit humør var ustabilt. Jeg måtte opgive mit job og studie endnu engang.

Jeg besluttede mig så for at omdirigere min livsstil nok til, jeg kunne få råd til den milde 3% CBD olie samt 300 mg CBD kapslerne. Jeg havde nu købt nok til ca. 6 mdr. forbrug. Jeg har eksperimenteret lidt og oplever, at jeg ikke behøver dagligt brug længere. Jeg kan nu tyde advarselstegnene på mine symptomer nok til at vide, hvornår jeg har brug for CBD olien.

Resultatet er nu, at jeg tager CBD olie som forebyggende ved fx eksamensperioder, højtider, familie arrangementer, situationer som kan stresse mig og dermed forværrer mine symptomer eller som behandling ved akut sammenbrud – ved nu at føle efter og lytte til advarselstegnene på mine symptomer.

Jeg takker til alle de, som har udviklet, arbejdet for at lave og sælge disse CBD produkter!

I har givet mig livsgnist tilbage, ro og balance nok til at skabe sunde rutiner og teknikker til at beskytte mig selv og mine omgivelser/omsorgsgivere. Jeg har nu et fritidsarbejde samt studerer min bachelor færdig. En drøm, jeg troede ikke ville gå i opfyldelse for blot 2 år siden. Jeg bor nu for mig selv, har en hund og kan igen varetage et par timer om mdr. som frivillig i arbejdet med forældreløse børn, hvor jeg lære dem teknikker til at håndtere livets mange facetter.

Tak fra hjertet!!

Kram og kys
Fra en glad Mille

Relaterede artikler:
Cannabis olie med CBD i stedet for receptpligtig medicin?
Min datter, som har børnegigt, er nu medicinfri på 7. måned med hjælp fra CBD olie

Populære produkter


  • 38
    Delinger