✓ Gratis fragt ved køb over 500 kr. ✓ Levering indenfor 2-5 dage

✓ Gratis fragt ved køb over 500 kr. ✓ Levering indenfor 2-5 dage

  • 1K
    Delinger

Jeg skriver hermed vedr. min datter, som har børnegigt og som har haft denne diagnose i 4 år.

Hun hedder Anna og er i dag 12 år gammel.

Anna har fået masser af Bonyl (gigtpræp.), Pirom (gigtpræp.), Panodil og Nexium (mod mavesår, da gigtmedicinen jo ødelægger maven og har gjort at Anna har lidt voldsomt af mavesyre og derved smerter i maven). Samtidig havde hun så ondt, at hun ikke kunne gå grundet gigtinflammationer i knæ og fodled, så hun var jo nødt til at tage det her medicin, som gav hende de her grimme bivirkninger som bl.a. mavesmerter, mareridt, udmattet, træt, blev trist, sur og irriteret. Samtidig skulle hun have indsprøjtninger i de ramte led med binyrebarkhormon. Hvis jeg skulle liste alt op her med bivirkninger over den medicin hun har prøvet, ville det blive en endnu længere mail.

Anna udviklede nåleangst, da hun så mange gange er blevet “tvunget” ud i at skulle stikkes og udsættes for ting, hun ikke ville, men som var nødvendige i forhold til behandlingen af denne her sygdom. Som mor har jeg siden hun fik denne her diagnose som 8-årig ledt efter en måde at helbrede hende på. Det er desværre ikke lykkedes endnu.

Vi har kørt efter inflammatorisk kost… vi har fjernet al gluten… og vi har prøvet alverdens alternative behandlere.

I 2016 får vi resultat af en MR-scanning, der viser at Anna har fået en permanent skade i sit knæ. Der har jeg forinden, i et halvt år op til denne dag, rendt på sygehuset med hende konstant, da hun har så ondt hun ikke kan gå. Vi bliver sendt hjem med, at de ikke kan se noget aktivitet og det derfor bare er alm. gigtsmerter. Jeg skal presse hende mere til at bruge hendes krop, siger de (lægerne). Det gør jeg så… hun græder midt på banen til håndbold… Jeg tænker, nej nu det nok og der tvinger jeg en MR-scanning på banen, som jo så viser, der er blevet “ædt” af knoglen. Her mister jeg troen på hendes behandlere og begynder at undersøge dybere ned i cannabis.

Jeg finder frem til jer… EDOA. Ringer og får en så god snak – tak for det!

Jeg valgte at starte min datter op på CBD 15 % Decarb. Decarb da hendes mave stadig var sart der, og det var stadig ikke lykkedes os, trods utallige forsøg, at trappe hende ud af hendes mavesårsmedicin. Hver gang vi trappede hende ud (endda meget langsomt) blussede hendes mavesyre voldsomt op og hun endte med at ligge i sin seng og vride sig af mavesmerter og var hver gang hvid i hovedet som et lagen. At ligge på siden var det eneste hun kunne klare og selv der var hun forpint. Jeg var dog bange for at “blande” hendes Nexium med CBD olie, så efter 2 dage, hvor hun fik begge dele, valgte jeg at sige, at nu stoppede vi med mavesårsmedicinen og så se om hun kunne klare de smerter i maven, der helt sikkert ville komme… men de kom aldrig! Annas mavesyreproblem var som forsvundet!

Anna startede med CBD olie den 27. marts 2018 – Hun har ingen medicin fået siden!!!

Hvis vi skal tage den fra toppen med CBD, ja så forsvandt mavesyreproblemet, altså hendes krop fandt nu selv ud af at regulere, hvor meget syre der skulle pumpes ud. En ting der ikke har fungeret siden de første gang satte hende på mavesårsmedicin.

Anna havde 3 uger i opstarten, af CBD olien, der var meget svingene. Nogle dage fantastiske og 3 dage var voldsomme smertefulde.

Efter 3 uger med CBD hørte jeg pludselig en lyd fra Annas værelse. Det var min lille datter, der sad og nynnede imens hun lagde neglelak på. Den følelse jeg fik der, er svær at beskrive… men som mor… mig der har været sammen med hende i alt det hun har gået igennem de sidste 4 år… pludselig gik det op for mig, at det var min Anna, der var tilbage. Jeg havde slet ikke nået at opdage, hvor meget hun bare var blevet mere sur, lukkede sig inde og bare var så dødtræt, at hun intet orkede mere. Men nu da jeg så hende sidde der og nynne, så kunne jeg bare se at noget var forandret så meget positivt.

Anna har det sidste halve år haft det bedre end på noget tidspunkt siden diagnosen. Og nej, det kan jeg ikke bevise er CBD, MEN jeg er bare sikker på at det er det!! Jeg kan jo se det med mine egne øjne!

Anna har desuden fået taget blodprøver før og efter start af CBD, da jeg var bange for om det kunne påvirke hendes lever. Alt er perfekt og hendes inflammationstal er bedre end nogensinde.

Nej, CBD kurrer hende ikke tror jeg, men den gør, at hun har det markant bedre og så får hun ikke al den medicin, som jeg betragter som gift… Lægerne udtalte selv da jeg sagde: “Jeg har hørt at hendes mavesårsmedicin kan give leverskader?” ”Ja, det er rigtigt Marianne, men når hun har så ondt i maven på grund af sin gigtmedicin, som hun er nødt til at have, så er det jo fordi hun kan ende med at få et mavesår af medicinen, hvis hun ikke får mavesårsmedicin”. Hvortil jeg så siger, at det vil så sige, at det faktisk er et valg mellem Pest eller Kolera, hvortil de giver mig ret. Selvfølgelig er det også derfor lægerne tager blodprøver, altså for at passe på de her børn…

Jeg mener bare ikke det er godt nok.

Hvorfor må jeg ikke give min datter det her CBD olie, som både er certificeret og kvalitetstestet og tilmed få lægens opbakning i det? Jeg har spurgt dem til cannabisbehandling og deres ansigter lyste jo af foragt og de var nærmest chokeret over, at jeg kunne finde på at spørge.

Så nej… jeg har ikke turde fortælle Annas behandler, at hun får CBD olie.

Det er da forkert!!! Jeg er slet ikke i tvivl om, at det vil kunne hjælpe så mange andre gigtbørn og andre gigtplagede mennesker. Sikkert også mange andre sygdomme, men det her er det eneste, jeg selv har set.

Når Anna får rigtig ondt… altså inflammations-ondt, så giver vi ekstra CBD dråber, og smører også olien direkte på de ramte led og i det halve år der er gået nu, er det lykkedes os at “tvinge” inflammationen væk på denne måde, når den kommer. Hun har maks. haft ondt i 2 dage i træk i det her halve år, hvor før varede det jo flere uger med medicin og derefter medicin-udtrapning. Hvorfor skal de unge have alt den medicin med SÅ mange bivirkninger?!? Ja, det tænker I jo nok måske også.

Pyhhh det blev langt… det var næsten terapi for mig…

Vi elsker jeres produkt! Tak for det! Vi VED, at det har gjort så meget godt for vores Anna-mus.

Håber det med tiden kan blive mere acceptabelt af omverden med at anvende cannabis generelt, så andre kan få samme gode virkning som – Vi har oplevet!

Og tak for jeres altid gode service og menneskelige snakke.

De varmeste anbefalinger om EDOA og jeres CBD herfra os!

Mvh
Marianne Rasmussen

Relaterede artikler:
Cannabisolie med CBD mod gigt
Cannabis olie med CBD i stedet for receptpligtige lægemidler?

 

Populære produkter


  • 1K
    Delinger