✓ Gratis fragt ved køb over 750 kr. ✓ Levering indenfor 2-5 dage

✓ Gratis fragt ved køb over 750 kr. ✓ Levering indenfor 2-5 dage

  • 111
    Delinger

Først et stor TAK til alle de Cannabis forkæmpere, som kæmper for, at så mange som muligt kan få glæde af denne naturlige plante. For uden Jer havde mit liv set helt anderledes trist ud!

Min historie går snart 44 år tilbage i tiden. Kort tid efter jeg fik min yngste datter, begyndte jeg at få smerter i muskler og led. Det var lidt af en gåde at finde ud af, hvad der var galt og jeg røg ud og ind af hospitaler, fik taget utallige blodprøver og fik ordineret alt, hvad der fandtes af gigt og smertestillende medicin, binyrebarkhormon m.m. Det kunne være gigt… Man overvejede om det kunne være sklerose… Men endte med at sige, at det var en autoimmun sygdom, hvor man danner antistoffer mod sig selv. En af mine blodprøver stod helt forkert og man kunne ikke finde grunden.

Fik jeg det bedre af medicinen? – svaret er et stort rungende NEJ. Tværtimod fik jeg en masse bivirkninger, som gjorde, at alt blev meget værre. Men jeg var jo så autoritetstro den gang, så hvis nogen i hvid kittel sagde, det skulle jeg gøre… ja, så gjorde jeg det da uden at stille spørgsmål eller at turde gå imod deres forslag.

På et tidspunkt fandt jeg min grænse. Lægerne havde foreslået, at jeg skulle holde op med at gøre ting, som forværrede mine symptomer, støvsuge, vaske gulv osv. Så i princippet kunne jeg bare ligge på sofaen og lave ingenting. Det er en svær øvelse, især med to små børn.

Jeg havde fået udleveret krykker, så jeg da kunne komme lidt omkring og rullestolen var ude i horisonten. Lange indlæggelser gav endnu mere dårlig samvittighed, så ja, jeg begyndte da at overveje om ikke alle var bedst tjent med, at jeg ikke var her mere…

Jeg hoppede af al medicin, så slap jeg da i det mindste for alle bivirkningerne. Jeg måtte leve med smerterne og begrænsningerne, der var ikke andet for. Til sidste kunne jeg slet ikke huske, hvordan det var ikke at have ondt.

Der kom en konsulent ud fra hjælpemiddelcentralen og skulle kigge på vores helt nye hus, for det skulle jo nok laves handicapvenligt. Jeg ved ikke helt, hvor jeg samlede kræfterne henne, men da de snakkede om rullestol og om at fjerne alle dørtrin, så for der en djævel i mig. Vi solgte huset og købte et hus med både kælder og loft etage og min læge rystede på hovedet af mig og spurgte, om jeg var blevet sindssyg.

På det tidspunkt kunne jeg dårligt gå, men jeg ville bevise at De tog helt fejl. Så med en god portion stædighed kravlede jeg op ad trappen. Det udviklede sig og jeg begyndte at gå ture ude på en sti med jernbane sveller. Så mange sveller den ene dag og lidt længere den næste og så videre. Jeg har sikker lignet den ”lille klovn fra cirkus” i starten, vaklende afsted og med tårerne sprøjtende ud af øjnene.

Men det gav pote. Langsomt fik jeg trænet muskler og led så meget op, at jeg kunne smide krykkerne i kælderen. Lægen mente, at jeg hellere måtte beholde dem, for det kunne jo være…

Her tror jeg den første og største fejl bliver begået fra lægelig side. I stedet for at opmuntre til alle mulige tiltag, som kunne gøre ens hverdag bedre, så stikker de en recept i hånden på dig og så farvel.

Så blev jeg involveret i et trafikuheld, hvor jeg fik smadret min nakke og et piskesmæld. Pokkers også, nu havde jeg jo ligesom ”vænnet ” mig til de smerter jeg i forvejen havde og så kom der nye til. Det rystede mig og det var en kamp for mig at holde mig oprejst.

Smertestillende medicin i lange baner, som alligevel ikke fjernede smerterne. Jeg gik i seng ved 17-tiden, så jeg var rigtig hyggelig at være sammen med. Og for det ikke skal være løgn, fik jeg diagnosen Kol. En lunge kapacitet på 43 og de sagde på lungeklinikken, at nu ville det kun blive værre, det kunne ikke helbredes. Så jeg tænkte, at nu kunne det da ikke blive værre…

Til alt held hørte jeg så om CBD olie og tænkte, det må jeg da prøve. Og heldigvis for det…

Relaterede artikler:
CBD olie mod søvnproblemer
CBD olie mod kronisk smerte

 

Mit første bekendtskab med CBD olie

Jeg kendte en, som vidste en hel del om det, og som jeg var tryg ved.

Jeg mener faktisk, at jeg ringede og talte med ham. Og på mig virkede han som en tillidsvækkende person, fordi han gav sig tid til at guide mig stille og roligt i gang med CBD. Han rådede mig til at starte stille og roligt op med en 3% CBD olie. Jeg skulle blot starte med en dråbe, og så stille og roligt dosere op over tid.

Hvis man skulle have mange dråber, kunne man altid skifte over til en højere procent, så han anbefalede laveste procent indtil jeg fandt mit leje ift. doseringen.

Som helt ung teenager har jeg prøvet ”sjov tobak”, men dengang var jeg heller ikke plaget af smerter, så der var virkningen lidt anderledes og indholdet af THC lidt højere… smiler.

”Mærk efter”, sagde han. Han gjorde meget ud af at fortælle mig, at jeg var nød til at finde ”min dosis” helt selv.

Det var jo helt nyt for mig. Tænk, at jeg selv skulle mærke efter og selv kunne styre hvor meget jeg tog. Lige pludselig begyndte man jo at føle, at man selv havde et ansvar. Det kunne jeg faktisk rigtig godt lide. MIT LIV – MIT ANSVAR – MIT VALG!

Jeg modtog min olie med posten og så var det ellers bare i gang. Allerede inden for den første uge begyndte virkningen at vise sig. Jeg havde mere energi og mine smerter blev mildere. Langsomt men sikkert fik jeg mit liv tilbage og kunne gøre ting jeg ellers var holdt op med. Min dosis ligger i dag på ca. 6 til 8 dråber dagligt… nogle gange lidt mere. Jeg har været højere oppe, men behøver det ikke i dag.

Jeg har altid elsket at køre med på mc og troede på et tidspunkt, det var en saga blot, idet en smadret nakke og en mc hjelm ikke rigtig passer sammen. Men CBD dråberne lavede heldigvis om på dette.

På et tidspunkt, hvor vi skulle på tur til Frankrig, havde jeg ikke fået bestilt ny forsyning, så jeg var lidt nervøs for, om jeg nu havde nok med til at klare turen. Og ja, jeg øffede lidt over det på Facebook, og bling – en halv time efter tikkede en besked ind om, hvor jeg befandt mig? Og lidt senere et nyt bling, som angav en adresse, hvor de kunne hjælpe mig. Det blev dog ikke nødvendigt, jeg havde nok olie med, men blev da glædeligt overrasket over, at de netværk der findes virker – også i udlandet.

Og HURRA… for første gang i årevis oplevede jeg at være totalt smertefri, at få en ordentlig søvn, at få mit humør og min livskvalitet tilbage. Og som prikken over i’et steg min lungekapacitet fra 43 % til 58 %. Al medicin til KOL er skrottet. Det er nu et par år siden den blev målt, så måske den er endnu højere i dag, i hvert fald bliver jeg ikke forpustet på samme måde som før.

Og min hund nyder også godt af det. Jeg har en West Highland White Terrier (Westie), som har kronisk mave/tarmbetændelse. Det eneste dyrlægen kunne tilbyde var binyrebarkhormon og de første tre år af hans liv fik han disse indsprøjtninger med jævne mellemrum.

Ved af erfaring, at det ikke holder på den lange bane, så tænkte derfor, jeg ville prøve at give ham en dråbe 3 % CBD Raw. Vi har ikke været til dyrlæge med dårlig mave siden og han fylder 8 år i år. Så endnu en god oplevelse med CBD olie.

Så jeg kan kun sige TUSIND TAK for CBD olie og for de ildsjæle, som dagligt arbejder for at gøre det tilgængelig samt oplyse om alle plantens gavnlige egenskaber.

Af Hjertet TAK!

Mvh Marianne Iversholt

Relaterede artikler:
CBD olie mod astma, lungesygdomme og lungebetændelse
20 gode grunde til at cannabisolie det perfekte kosttilskud
Oversigt over sygdomme CBD olie kan have en gavnlig effekt på

Populære produkter


  • 111
    Delinger